Ga voor gaaf, ontdek de horeca!

Ga voor gaaf, ontdek de horeca!

Vrijdag 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag en vanaf die dag opent de Nederlandse horeca een weekend lang haar deuren met tal van activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op deze manier wil de sector de jongste generatie op een leuke, positieve en interactieve manier laten ervaren hoe gaaf de horeca is. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) heeft de landelijke wervingsactie samen met de branche opgezet, onder de noemer: Ga voor gaaf, ontdek de horeca! 

Via onderstaande buttons kunnen horecabedrijven, scholen en verenigingen meer info vinden over de actie en zich aanmelden. Vervolgens kunnen ze zelf gave activiteiten organiseren tijdens het actieweekend. Ouders vinden via de button hieronder binnenkort informatie over welke bedrijven, scholen en verenigingen meedoen en bezocht kunnen worden. De locaties komen op een kaart te staan met adres erbij!

Samen laten we kinderen dromen van een beroep als chef-kok, sommelier of horecaondernemer. Ga voor gaaf, ontdek de horeca!

Voor horecabedrijven

Voor scholen

Voor verenigingen

Voor ouders