Erkende opleiders

Branche-erkende opleiders

Brancheopleidingen worden naast het mbo-onderwijs steeds belangrijker. Het keurmerk van SVH is hét onderscheidende vermogen in de opleidingssector van de horeca. Wil jij je (verder) ontwikkelen in de horeca en ben je dus op zoek naar een opleiding? Als je een cursus of opleiding wil volgen is het goed om te weten dat je kunt kiezen voor SVH branche-erkende opleidingen. Omdat zo’n opleiding door de branche is erkend, heb je meer zekerheid over de kwaliteit. De opleiding is getoetst op een groot aantal criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen. Hieronder vind je alle branche-erkende opleiders. Daarnaast verschijnt het SVH-erkend logo ook bij de zoekresultaten en kun je hierop filteren.

STAP-budget
Een SVH erkende opleiding volgen? Vraag nu STAP-budget aan en start je training, cursus of opleiding gratis of met flinke korting.

Voor opleiders
Ben je een opleider en wil je graag de erkenning aanvragen? Bekijk het stappenplan voor het aanvragen van de SVH Erkenningsregeling

Onze opleiders