Ga voor gaaf

Hey! Wat gaaf dat je interesse hebt in de horeca!

De horeca is één van de meest dynamische sectoren met enorme kansen. Gaaf om in te leren, werken en ondernemen! Ga daarom nu voor een opleiding of baan in deze gezellige en gave branche! Ontdek op deze pagina welke opleidingen en beroepen bij jou passen. Je bent in de horeca altijd verzekerd van werk of een stageplaats!

Tover jij graag een glimlach op iemands gezicht? Zorg jij voor de ultieme gastbeleving? Dan is de horeca echt iets voor jou!

Of je nu studiekiezer of starter bent of op zoek naar een (andere) baan. Of je nu houdt van een strandtent of sterrenzaak. In de horeca kun je werken en leren waar je maar wilt. Dus: ga voor gaaf, ga voor de horeca!

Direct naar: 

Ik ben een leerling en op zoek naar een mbo/hbo opleiding

Ik ben op zoek naar een baan of cursus in de horeca

Ik wil de campagne mee uitdragen!

Een horecaopleiding iets voor jou?

Maak kennis met de horeca en vind een passende opleiding!

Bijna klaar met de middelbare school en overweeg je een opleiding in de horeca? Supergaaf! We snappen dat de horeca erg breed is en je nog niet precies weet welke opleiding bij je past. Wij helpen je graag bij het vinden van een opleiding. Bekijk ook het handige overzicht van open dagen!

Alleen door te doen, kom je erachter wat je leuk vindt. Ben je er nog niet helemaal overuit? Op onze website passie.horeca.nl volg je gratis testjes om kennis te maken met de verschillende vakgebieden in de horeca. Kijk wat je al weet en waar je interesse naar uitgaat!

Ben je benieuwd welke opleidingen het beste bij jou passen? Speel dan de gratis app Play to Hospitality! Na het spelen van verschillende spellen krijg je een opleidingsadvies op maat. Ook krijg je inzicht in jouw eigen soft skills zoals persoonlijkheid en gedrag.

Maak hieronder (even scrollen) een keuze en ontdek wat de horeca te bieden heeft. We wensen je veel succes met je studiekeuze! 
 

Een baan in de horeca iets voor jou?

Vind jouw droombaan in de horeca!

Op zoek naar een baan en lijkt de horeca jou gaaf om in te werken? Of jaren een kantoorbaan gehad en zoek je meer verbinding met mensen? Ga dan voor gaaf! 

De horeca is erg breed. Wij helpen je graag bij het vinden van een beroep en een eventuele bijpassende opleiding. 

Alleen door te doen, kom je erachter wat je leuk vindt. Dus ben je er nog niet helemaal overuit? Op onze website passie.horeca.nl volg je gratis testjes om kennis te maken met de verschillende vakgebieden in de horeca. Kijk wat je al weet en waar je interesse naar uitgaat!

Ben je benieuwd welke opleidingen het beste bij jou passen? Speel dan de gratis app Play to Hospitality! Na het spelen van verschillende spellen krijg je een opleidingsadvies op maat. Ook krijg je inzicht in jouw eigen soft skills zoals persoonlijkheid en gedrag.

Maak hieronder (even scrollen) een keuze en ontdek wat de horeca te bieden heeft. Eén ding is zeker: je bent altijd verzekerd van werk!

Help je mee deze campagne uitdragen?

Gebruik de kant-en-klare toolkit om de Ga voor gaaf-campagne uit te dragen!

Ben jij trots op je vak en de mooie branche waarin je werkt of studeert en wil je ook laten zien hoe gaaf werken en/of leren in de horeca is?

Er is een speciale toolkit ontwikkeld voor scholen, opleiders, docenten, studenten, ondernemers, medewerkers, branchepartijen, (toe)leveranciers en iedereen met een hart voor de horeca. In deze toolkit is shareable content te vinden zoals social media afbeeldingen, gifjes en campagnevideo’s in allerlei formaten én filters voor op Instagram die iedereen mag gebruiken en inzetten op eigen kanalen!

Klik hieronder direct door zodat je op maat een aantal gave uitingen kunt downloaden en gebruiken! Samen gaan we voor gaaf! #gavoorgaaf
 

Dit is een initiatief van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)

Ontdekken wie wij zijn? Kijk op svh.nl.

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Meld je aan voor de SVH Nieuwsflits

of volg ons voor meer horecanieuws en inspiratie op:

Instagram

Facebook