Docenten en studenten

Docenten en studenten

Samen laten we zien wat voor gave sector de horeca is om in te leren en werken! Hieronder hebben we verschillende middelen voor je klaargezet die je zo kunt gebruiken op jouw eigen social media en/of website. Speciaal voor docenten en studenten in de horeca!

Hoe draag ik de campagne als docent uit?

De content bij deze campagne kun je bijvoorbeeld toevoegen aan een wervingscampagnes voor studenten. Heb je al bestaand beeldmateriaal? Gebruik de slogan Ga voor gaaf, ga voor horeca! dan in je uitingen. Zet de slogan bijvoorbeeld op een poster of verwerk 'm in een filmpje. Creativiteit juichen we toe, waar hulp nodig is denken we graag mee!

Hoe draag ik de campagne als student uit?

Deel jouw trots, deel mooie momenten uit jouw opleiding en laat de wereld zien wat voor gaafs de horeca te bieden heeft! We hoeven jou niet uit te leggen hoe social media werkt, ga helemaal los en zet de horeca op de kaart! Check hieronder alle content die je kunt downloaden. 

Direct naar:

Logo/slogan

PNG (transparant) | JPEG

Download website url: www.gavoorgaaf.nl (witte tekst)

Poster (70x100 cm)

Klik op de afbeelding om te downloaden. Print uit & hang 'm op! Geen mogelijkheid om te printen? Stuur dan even een mailtje naar info@svh.nl, dan sturen we er een paar op!

Campagnebeeld

Klein | middel | groot

Vierkant en breed met #gafvoorgaaf en gavoorgaaf.nl (klik op het beeld om te downloaden)

Stories

Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn (klik op het beeld om te downloaden)

Video

Video vierkant:

 

 

 

 

Download de video of bekijk hier de video om op jouw website te embedden!

Video staand:

 

 

 

 

Download de video of bekijk hier de video om op jouw website te embedden!

Instagram filter

Draag de campagne uit en gebruik het speciale Instagram filter! Je opent het filter direct via deze link:

https://www.instagram.com/ar/587057306022597 
(let op, dit werkt alleen via een smartphone)

Instructie:
Houd je cameraknop ingedrukt en wacht totdat het filter een functie kiest voor jou en de tekst 'Ga voor gaaf, ga voor de horeca' verschijnt. Vergeet @svh_horeca niet te taggen als je de story plaatst met dit filter. Hieronder zie je hoe één van onze ambassadeurs Soenil Bahadoer je voorging met het filter. Check hier meer inspiratie!

Leuk je story verder op met unieke Ga voor Gaaf GIFjes. Zoek via de GIF-functie van Instagram op SVH. Het Ga voor Gaaf GIFje popt op en met één klik voeg je 'm toe aan je stories!

 

 

Social media uitingen

Gebruik onderstaande buttons in de eigen communicatiemiddelen bijvoorbeeld voor de werving van nieuwe studenten. Klik om te downloaden.

Gebruik onderstaande afbeeldingen op social media (formaat 1080x1080) of gebruik deze ter inspiratie om er je eigen draai aan te geven i.c.m. bovenstaande buttons. Klik om te downloaden.

Gifjes

Leuk je story verder op met unieke Ga voor Gaaf GIFjes. Zoek via de GIF-functie van Instagram op SVH. De Ga voor Gaaf GIFjes poppen op en met één klik voeg je ze toe aan je stories!

Klik om te downloaden of zoek binnen Instagram onder de gifjes op: SVH

Social media omslagen

Met gavoorgaaf.nl:

Facebook | Twitter | LinkedIn

Met #gavoorgaaf:

Facebook | Twitter  | LinkedIn

Functies en opleidingen

Klik op de afbeelding om te downloaden. Handig voor in je nieuwsbrief!

Poster (70x100 cm)

Klik op de afbeelding om te downloaden. Print uit & hang 'm op! Geen mogelijkheid om te printen? Stuur dan even een mailtje naar info@svh.nl, dan sturen we er een paar op!

QR-codes

Wil je in jouw communicatie een QR code gebruiken om naar gavoorgaaf.nl te verwijzen? Gebruik dan onderstaande QR-codes. Klik om te downloaden.