Play to Hospitality | Medewerkers

De nieuwe app: Play to Hospitality voor medewerkers

Download de app gratis in de App StorePlay Store, of via een Webapp.


Wat kun je met de app: ‘Play to Hospitality’?

Werk jij in de horeca en ben je benieuwd of jij op basis van jouw skills wel in de juiste functie zit? Of wil je graag meer inzicht krijgen in jouw skills of weten waarin jij je nog verder kan ontwikkelen? Met de gratis app ‘Play to Hospitality’ kom je er spelend achter welke skills jij bezit en daarmee welke banen en trainingen of opleidingen in de horeca bij je passen.

1. Krijg inzicht in je persoonlijke eigenschappen

Door het spelen van de gratis games in de app, krijg je inzicht in je persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden, ook wel softskills genoemd. Aan de hand daarvan wordt een suggestie gedaan met welke banen jij matcht.

2. Krijg inzicht in passende trainingen/opleidingen

Na het spelen van de gratis games in de app, krijg je ook suggesties voor matchende trainingen en/of opleidingen. Zo krijg je inzicht in de opleidingen die goed bij je passen of waar jij je nog in moet ontwikkelen om jouw, of een andere functie beter te kunnen vervullen. De website www.horeca.nl is gekoppeld met de app en hier vind je alle (erkende) horeca-opleidingen waardoor je snel een passende opleiding in je eigen regio vindt.

3. Uitgebreid competentierapport op maat

Ook is er een extra optie om een volledig competentierapport aan te vragen via SVH voor €9,50. Het rapport gaat in op jouw gedragskenmerken op basis van 8 rollen en geeft daarmee waardevolle informatie over wie je bent, waar je goed in bent en waar je kracht zit. Tegelijkertijd geeft het rapport je inzicht in valkuilen zodat je daar voor kunt waken of jezelf hierop kunt verbeteren.
Ben je benieuwd hoe dit rapport er uit ziet? Bekijk hem hier!

Heb je liever een advies op maat? Bij SVH kan je informatie over opleidingen opvragen. Hierin serveert SVH een advies waarin staat welke opleidingen of cursussen geschikt zijn op weg naar het behalen van een SVH branchediploma. Neem hiervoor contact op met SVH via info@svh.nl.

Waar wacht je nog op? Download de gratis app in de App Store, Play Store of speel hem via een Webapp