Leidinggevende bakkerij

Leidinggevende bakkerij

Leidinggevende bakkerij

Als leidinggevende bakkerij heb je naast uitvoerende werkzaamheden ook leidinggevende taken. Maar je kunt met je diploma ook terecht bij een vestiging van een groot bakkersbedrijf, of je stroomt door naar een aansluitende hbo-opleiding of naar de mbo-opleiding Patissier.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de bakkerij. Dit houdt in dat je diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Ook stel je begrotingen op en bewaak je de toegekende budgetten op je werkplek. In de bakkerij coördineer en organiseer jij de werkzaamheden. Je verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang en voorschriften. Daarnaast zorg je voor de inkoop van producten en goederen. Uiteraard werk je als leidinggevende mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je werkt daarbij nauw samen met andere collega’s.

Karaktereigenschappen

Coordineren en leidinggeven gaan jou goed af. Ook kun je goed samenwerken, ben je gastvrij en behulpzaam en werk je hygiënisch. 

Opleidingen en trainingen

Werken in de bakkerij

Wil jij weten of de Bakkerij iets voor jou is? Test je basiskennis! 

Maak de test