Play to Hospitality | Ondernemers / managers

De nieuwe app: Play to Hospitality voor ondernemers en managers

Download de gratis app in de App StorePlay Store, of via een Webapp.


Wat kun je met de app Play to Hospitality? Het is de ideale manier om nieuwe medewerkers direct op de juiste plek in te zetten en huidige medewerkers beter te binden, boeien en behouden

Als je nieuwe medewerkers aanneemt weet je vaak niet van te voren welke skills hij of zij bezit. Daar kom je pas echt achter tijdens de inwerkperiode. Maar deze nieuwe app brengt daar verandering in! Met de gratis app ‘Play to Hospitality’ komt een medewerker er spelend achter welke skills hij bezit en daarmee welke functies in de horeca bij hem passen. Als hij het spel voor het sollicitatiegesprek gespeeld heeft, weet jij welke skills hij bezit, waarin hij zou kunnen doorgroeien en welke taken nog meer bij hem passen. Zo weet je van te voren precies wat je van iemand kan verwachten.

Ook voor huidige medewerkers is de app nuttig: want zitten jouw medewerkers in de juiste functie? Of wil je jouw medewerkers graag meer inzicht bieden in hun persoonlijke eigenschappen om te kijken waarin zij zich nog verder kunnen ontwikkelen? Met de gratis app ‘Play to Hospitality’ komen jouw medewerkers erachter welke skills zij bezitten en daarmee welke trainingen of opleidingen in de horeca bij hen passen.

1. Krijg inzicht in persoonlijke eigenschappen van medewerker

Door het spelen van de gratis games in de app, krijgt de medewerker inzicht in persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden, ook wel softskills genoemd. Aan de hand daarvan wordt een suggestie gedaan met welke functies hij of zij matcht.

2. Onderzoek waarin medewerker zich verder kan ontwikkelen of doorgroeien

Na het spelen van de gratis games in de app, krijgt de medewerker ook suggesties voor matchende trainingen en/of opleidingen. Zo krijg je inzicht in de opleidingen die goed bij hem of haar passen of waar de medewerker zich nog in moet ontwikkelen om een bepaalde functie beter te kunnen vervullen. De website www.horeca.nl is gekoppeld met de app en hier vinden ze alle (erkende) horeca-opleidingen waardoor ze snel een passende opleiding in de eigen regio vinden.

3. Uitgebreid competentierapport op maat

Ook is er een extra optie om een volledig competentierapport aan te vragen via SVH voor €9,50. Het rapport gaat in op de gedragskenmerken op basis van 8 rollen en geeft daarmee waardevolle informatie over wie de medewerker is, waar hij of zij goed in is en waar hun kracht zit. Tegelijkertijd geeft het rapport inzicht in valkuilen zodat ze daar voor kunnen waken of zichzelf hierop kunnen verbeteren.
Ben je benieuwd hoe dit rapport er uit ziet? Bekijk hem hier!

Heb je liever een advies op maat? Bij SVH kan je informatie over opleidingen opvragen. Hierin serveert SVH een advies waarin staat welke opleidingen of cursussen geschikt zijn op weg naar het behalen van een SVH branchediploma. Neem hiervoor contact op met SVH via info@svh.nl.

Waar wacht je nog op? Download de gratis app in de App Store, Play Store of speel hem via een Webapp