Zadkine studenten halen met top chefs € 12.518,- op voor KiKa

18-03-2016

Op 14 maart vond het jaarlijkse KiKa-Diner plaats op het Zadkine College in Rotterdam. Tijdens het KiKa-Diner verzorgden zes chefs op hoog niveau, samen met studenten van de horeca-opleiding van Zadkine College een 6-gangendiner. Dit diner, georganiseerd door Foodclub, heeft €12.518,- opgeleverd voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Een unieke ervaring voor de studenten van het Zadkine om samen met deze chefs te mogen werken.

Tijdens het KiKa-Diner konden de gasten bieden op verschillende items in een veiling. Zoals een 10-gangendinner voor twee personen bij Restaurant Niven en een overnachting voor vier personen bij Carlton Beach Hotel. Het evenement werd georganiseerd door de Foodclub, een vereniging die foodprofessionals samenbrengt. Zij delen kennis, doen nieuwe contacten op en houden elkaar op de hoogte van trends en nieuws op culinair gebied.

De zes chef-koks waren René Tichelaar van De Gieser Wildeman (1 Michelinster), Fred Mustert van Restaurant Fred (2 Michelinsterren), Gert Blom van Restaurant Amarone (1 Michelinster), Mark Vaessen van The Harbour Club Kitchen, Wim Serverein van Wereldmuseum (1 Michelinster) en Antoine Schweig van de Prins van Terbregge.