Vernieuwde campus ROC Mondriaan officieel geopend

Vernieuwde campus ROC Mondriaan officieel geopend

07-03-2016

Op 7 maart hebben de burgermeester van Den Haag, Jozias van Aartsen en de voorzitter College van Bestuur van ROC Mondriaan, Pierre Heijnen, de officiële opening verricht van de volledig vernieuwde campus van ROC Mondriaan. Op deze campus zijn de scholen Horeca en Facilitair, International Hotel and Management, Toerisme en Recreatie en Orde en Veiligheid gevestigd.

Door deze vernieuwingen hebben alle theorie- en praktijkgebouwen weer een moderne uitstraling. In het hotel zijn de kamers opnieuw ingericht en alle restaurants en keukens voldoen nu ook volledig aan de eisen van deze tijd.

De scholen van ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan 9 en de Helenastraat 10 – 12 en 15 in Den Haag zijn geheel vernieuwd en vormen samen de Mondriaan Hospitality campus. Behalve aan vier scholen biedt de campus ook onderkomen aan een nieuw (onderwijs) totaalconcept: Invitez – The Hague Hospitality Experience Centre.

De hospitality opleidingen van ROC Mondriaan leiden hun studenten op voor de toekomst. Het nieuwe Invitez biedt daarvoor een ideale leeromgeving. Restaurants Classique en Orchard richten zich vooral op de culinaire beleving terwijl Imagine, Events & Show ook voor theater kan zorgen. The Queens’s Express is de exclusieve bar en het New Mondrian Hotel verenigt kamers van verschillende Accor-merken in zich: Ibis Styles, Ibis Economy, Mercure en Pullman. Terwijl gasten genieten van een lunch, een diner in een van de restaurants of een verblijf in het New Mondrian Hotel, biedt Invitez de studenten tegelijkertijd een authentieke, hoogwaardige leeromgeving.