SVH lanceert game ‘Aan de slag in de horeca’

SVH lanceert game ‘Aan de slag in de horeca’

Wil jij aan de slag in de horeca, maar wil je graag eerst jouw horecaskills checken? Speel dan de nieuwe game van SVH: Aan de slag in de horeca.

Met deze app kun je je horecakennis testen en zien hoe je je vakbekwaamheid kunt vergroten. De game bestaat uit 10 levels met verschillende situaties, variërend van het correct bedienen van gasten tot het inschenken van de juiste drank in het juiste glas en natuurlijk het herkennen van producten. Heb je de tien levels gehaald, dan kun een mini-game spelen waarin je het tegen andere spelers opneemt. 

Prijzen

Met de minigame kun je mooie prijzen winnen. Aan de hand van snelheid en het onthouden van de juiste bestellingen per gast en per tafel, wordt een ranglijst samengesteld. Wie begin september in de top 3 staat, mag namelijk een dag meelopen met een SVH Meester naar keuze: een SVH Meesterkok, Meestergastheer, Wijnmeester, Meesterschenker of Meesterijsbereider. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de top van de Nederlandse horeca!

Download de game

De game is gratis te downloaden in de Play Store (Android).  iOS (Apple) gebruikers moeten nog heel even geduld hebben. In de loop van deze week is de game ook in de App Store te downloaden. Houd onze website en social media in de gaten! Daag jouw vrienden en collega’s ook uit om de game te spelen en check wie de beste horecaskills heeft! Zoek in de Store op 'Aan de slag!'.

Meer weten? Klik hier.