Honderste SVH Horeca Roadshow geboekt!

Honderste SVH Horeca Roadshow geboekt!

SVH heeft deze week de honderdste groep voor de SVH Horeca Roadshow mogen vastleggen. Eind oktober maakten we bekend dat de deze populaire roadshow voor VMBO-scholieren vanaf januari 2015 weer door Nederland zou gaan reizen. Nog geen drie maanden later kunnen we vaststellen dat de belangstelling vanuit scholen nog steeds enorm is.

Tijdens de SVH Horeca Roadshow maken scholieren op het vmbo op een bijzondere manier kennis met de veelzijdigheid van het vak. Een presentator neemt de leerlingen in één lesuur mee in de wereld van de horeca. Hij stimuleert de leerlingen om na te denken over een opleiding en loopbaan in de horecabranche en betrekt ze actief bij de presentatie. Ook staat er een kennisquiz op het programma en een film die de leerlingen meeneemt op ontdekkingstocht in de horeca.

Nieuw is dat scholen om een kleine bijdrage in de kosten wordt gevraagd (€ 150,- voor een dagdeel van maximaal 3 lesuren/shows). Zo kunnen wij als niet gesubsidieerde stichting ook in de toekomst de SVH Horeca Roadshow aan scholen en leerlingen blijven aanbieden.Een sessie is geschikt voor 20 à 25 scholieren per groep.