Gastlessen en demo's

25-05-2016

Wanneer je een horeca-opleiding volgt, is niet elke lesweek hetzelfde. Zo wordt je geregeld uit de schoolbanken gehaald om praktijklessen te volgen. Het horecavak leer je immers in de praktijk. Daarnaast komt het wel eens voor dat er een gastdocent les geeft over een specifiek onderwerp of dat er een demo wordt gegeven. Zo leer je alle facetten van de vaktechniek. Denk hierbij aan een gastles over etiquette of een demo over koksmessen.

Dit geldt voor alle richtingen in de horeca, zowel gastheer/-vrouw als kok en de niveau 4 opleidingen die ondernemers opleiden. Het komt ook voor dat er uitstapjes worden gemaakt, van een workshop bij een bakkerij of slager tot een wijnreis naar Frankrijk.

Tijdens jouw horeca-opleiding word je hierdoor volop geinspireerd en op deze manier ontdek je de vele facetten van het vak. Heb jij jouw keuze voor opleiding en school al gemaakt? Op de open dagen, de website en social media van de school vind je vast informatie over wat er wordt georganiseerd gedurende het schooljaar.

Ben je er nog niet helemaal uit? Vind jouw opleiding en/of school via de Scholenzoeker.