24 Cooking: 24 uur koken voor het goede doel

Met een kookmarathon hopen leerlingen van De Rooi Pannen in Tilburg geld in te zamelen voor het goede doel, Luanda Jinja in Oeganda. 29 leerlingen koken in 24 uur 48 gangen voor het initiatief 24 Cooking. De kookmarathon start op vrijdag 9 december om 10.00 uur, vanaf dan wordt er elk half uur een ander gerecht bereid en geserveerd.

De leerlingen zetten hun beste beentje voor en bereiden de lekkerste gerechten voor hun gasten, die mogen komen en gaan wanneer ze willen. Per gerecht wordt een bedrag van € 7,50 betaald. Ze zijn nog op zoek naar gasten die deze unieke gebeurtenis willen meemaken. Reserveren kan via http://www.twenty4cooking.nl. Daar is ook uitgebreide informatie te vinden over deze kookmarathon voor het goede doel die plaatsvindt op De Rooi Pannen, Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg.

Het goede doel Luanda Jinja, de Blessed Damiaanschool in Oeganda wordt al enkele jaren gesteund door De Rooi Pannen. Dit schooljaar hebben de leerlingen als doel gesteld om geld op te halen voor de bouw van een multifunctionele ruimte op het terrein.