Basis Theesommelier

Basis Theesommelier

Basis Theesommelier

Als horecaprofessional leer je gedurende de opleiding meer over:

  • De geschiedenis van thee.
  • Waar en hoe thee groeit en de verschillen in smaak.
  • Het hele proces van plant tot theekop.
  • De verschillende productiemethodes voor thee.
  • De parameters om de smaak van thee te optimaliseren.
  • ‘Reizen’ langs verschillende theeproducerende landen als China, Sri Lanka (Ceylon), India, Japan, Taiwan, Nepal en Afrika.
  • Basiskennis tea & foodpairing
  • Proeven, proeven en nog meer proeven. Je bouwt een referentiekader voor smaak op.
  • Thee zetten middels oosterse en westerse zetmethoden.
  • Thee- en spijscombinaties.

Opleidingen en trainingen

International Tea and Coffee Academy (ITC)
International Tea and Coffee Academy (ITC)

Thee 1

Prijs:
€ 274,67
Locaties:
Zeewolde en Den Haag
Duur:
7 uur

Werken als theesommelier?

Wil jij weten of theesommelier iets voor jou is? Test je basiskennis! 

Maak de test