Basis Barista

Barista

Barista

Als barista weet je niet alleen hoe je de koffie zet, maar ook veel meer van het proces van de groei van de boon, de smaakontwikkeling tijdens het branden, de zetmethode en de uitwerking hiervan op je koffie. Denk aan:

  • waar en hoe groeit koffie;
  • het proces van rijpe bes tot koffieboon;
  • de verschillende soorten koffies op de menukaart;
  • de Slow Coffee zetmethodes;
  • welke parameters nodig zijn voor het zetten van de lekkerste koffie;
  • verschillende smaken en geuren te onderscheiden;
  • cuppen;
  • hoe brand je koffie;
  • Latte Art.
     

Opleidingen en trainingen

De Koffieschool
De Koffieschool

SVH Barista

SVH-erkend logo
Prijs:
De prijs voor de SVH Barista training is op aanvraag. Die bieden we alleen aan voor horecabedrijven die minimaal 4 personen willen laten trainen
Locaties:
Utrecht
Duur:
4 dagen

Werken als barista?

Wil jij weten of Barista iets voor jou is? Test je basiskennis! 

Maak de test